Editor de continguts

angle-left La façana del Naixement s’il·lumina per Nadal

Els dies 19, 20, 21 i 22 de desembre, la façana del Naixement, que representa el goig i la il·lusió pel naixement de Jesús i per la vida, serà la protagonista dels actes amb què la Sagrada Família convida aquest any a sentir l’esperit de Nadal. Durant aquests dies, s’il·luminaran els diferents grups escultòrics de la façana i, a través d’una locució musicada, es narraran les escenes que representen l’esdeveniment històric de l’arribada al món del fill de Déu i la simbologia de cadascuna d’elles, recollida als Evangelis.

Els dies 19, 20 i 22 hi haurà tres sessions per poder gaudir d’aquesta il·luminació: a les 19, a les 19.30 i a les 20 h. El dia 21 hi haurà una única sessió, a les 19 h. La durada de cadascuna serà, aproximadament, de quinze minuts.

L’acte és gratuït i l’aforament dins del recinte és limitat, tot i que l’esdeveniment està dissenyat perquè tothom en pugui gaudir des del carrer. En finalitzar cada sessió, s’oferirà xocolata calenta al públic que hagi vist la il·luminació davant de la façana.