Editor de continguts

angle-left La façana del Naixement s’il·luminarà per diferents causes solidàries

La Sagrada Família donarà suport a diferents causes solidàries amb la il·luminació de la façana del Naixement en tres ocasions durant el 2024.

El dia 24 de maig, s’il·luminarà de color taronja per sumar-se a la campanya «Ilumina de Naranja por la Epilepsia» que impulsa l’Associació Nacional de Persones amb Epilèpsia – ANPE amb motiu del Dia Nacional de l’Epilèpsia.

La segona il·luminació està prevista per al 10 d’octubre, dia en què se celebra el Dia Mundial de la Visió. Una iniciativa que compta amb el suport de la Fundació Ulls del món, una organització sense ànim de lucre que lluita contra la ceguesa evitable.

La darrera de les il·luminacions tindrà lloc el 14 de novembre, Dia Mundial de la Diabetis, i en aquesta ocasió es podrà veure la façana il·luminada de color blau, gràcies a l’Associació Ajuda a la Recerca en Diabetis.

També està previst participar en l’Hora del Planeta el pròxim dia 23 de març amb l’apagada total de la façana del Naixement i l’estel de la torre de la Mare de Déu de 20.30 a 21.30 h. La Sagrada Família se suma així, un any més, a un dels moviments ambientals més grans del món i que mobilitza milions de persones, empreses i institucions en més de 200 països.