Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família acull les celebracions litúrgiques de Setmana Santa de la parròquia

Durant la Setmana Santa, un dels moments més importants de l’any litúrgic cristià, es recorden els darrers moments de Jesucrist a la Terra, el que es coneix com la passió, la mort i la resurrecció.

Aquest any es podrà gaudir d’alguns actes a la Basílica de la Sagrada Família, tots adaptats a les restriccions sanitàries. A més a més, s’oferiran propostes especials en format digital.

 

MISSA DEL DIUMENGE DE RAMS

El diumenge 28 de març a les 12 h, hi haurà la benedicció de palmes a l’interior i seguidament la celebració de la missa de Rams presidida per Mons. Javier Vilanova, bisbe auxiliar de Barcelona.

Enguany no es realitza la benedicció de palmes al carrer.

 

MISSA DE LA CENA DEL SENYOR

El dijous 1 d’abril a les 19 h, es realitzarà la missa de celebració de l’Últim Sopar del Senyor. Presidida per Mons. Sergi Gordo, bisbe auxiliar de Barcelona.

Enguany no es realitza el lavatori de peus ni la processó amb el Santíssim al Monument.

 

CELEBRACIÓ DEL SENYOR

El divendres dia 2 d’abril a les 17 h, es farà la celebració de la mort del Senyor. Estarà presidida per Mons. Antoni Vadell, bisbe auxiliar de Barcelona.

Enguany no es realitza el Via Crucis amb il·luminació davant de la façana de la Passió.

 

VETLLA PASQUAL

El dissabte 3 d’abril a les 19.30 h  es farà la celebració de la solemne Vetlla Pasqual. En aquest cas, serà presidida pel Cardenal i Arquebisbe de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella i Omella.

 

Per participar en alguna de les celebracions cal inscriure’s prèviament de forma gratuïta a la secretaria de la parròquia de la Sagrada Família 

 

PROPOSTES DIGITALS

CELEBRACIONS LITÚRGIQUES EN DIRECTE

Totes les celebracions a la Basílica de la Sagrada Família es podran seguir en directe aquí.

 

IL·LUMINACIÓ DE LA FAÇANA DE LA PASSIÓ 2019, DISPONIBLE EN LÍNIA

La Basílica de la Sagrada Família és l’expressió en pedra de la fe cristiana i, durant la Setmana Santa, la façana de la Passió es converteix en la protagonista. En aquesta façana Gaudí hi simbolitza el període de vida de Jesús que transcorre entre el Sant Sopar, la seva mort i la seva resurrecció.

Recuperem en format digital la il·luminació de la façana del 2019.

 

EL VIA CRUCIS AMB ELS TEUS ULLS, DISPONIBLE EN LÍNIA

El camí de la creu ens mostra el recorregut de la passió de Jesús. Recórrer les diferents estacions t’evoca a la reflexió sobre valors universals que perviuen en el temps.

Recorre el Via Crucis amb aquest vídeo.