Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família cedirà un local a l’Ajuntament perquè pugui ser la ubicació de l’AE Antoni Gaudí

La Junta Constructora de la Sagrada Família adequarà un espai d’uns 200 metres quadrats al solar recentment adquirit al carrer de Mallorca, número 424, i el cedirà a l’Ajuntament de Barcelona per tal que el pugui oferir a l’Agrupament Escolta (AE) Antoni Gaudí.

Aquesta és la proposta que el president delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família, Esteve Camps, ha fet arribar tant a la regidora d’Ecologia, Urbanisme, Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, com al gerent del Districte de l’Eixample.

Els espais que actualment ocupa l’Agrupament van ser, en el seu moment, les dependències on Antoni Gaudí va viure i treballar en els seus últims temps, dedicats totalment a la Sagrada Família. Cal recordar que la Junta Constructora té previst iniciar durant el mes de novembre l’enderroc d’una part d’aquestes dependències i posteriorment construir-hi un espai en memòria de Gaudí que reprodueixi com va viure i treballar l’arquitecte, així com un accés de seguretat a la zona de la cripta.