Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família celebra el Concert de Setmana Santa amb l’Orfeón Donostiarra

Aquest diumenge, 26 de març, la Basílica s’ha omplert de la música de l’Orfeón Donostiarra, institució centenària de coral fundada fa 125 anys a Sant Sebastià.

Sota la direcció de José Antonio Sainz Alfaro, i acompanyada per Juan de la Rubia a l’orgue, la formació ha interpretat un repertori que ha inclòs peces de Händel, Verdi o Mahler, entre d’altres, alguna peça cantada en eusquera i l’Ave María del compositor basc Tomás Garbizu. Com a novetat, s’ha estrenat l’obra encarregada al compositor i cantor de l’Orfeón Jagoba Astiazaran Argi Izpi.

Aquest concert ha sigut possible també gràcies a la col·laboració de TUI experiences, plataforma que permet als viatgers d’arreu del món reservar a l’instant milers d’excursions, activitats i entrades per a atraccions i llocs d’interès turístic a més de 100 països.

La Sagrada Família va convidar la ciutadania a gaudir d’aquest concert amb el sorteig de 300 entrades dobles, i en total s’hi van inscriure 15.970 persones a través del formulari disponible a la pàgina web i les xarxes socials de la Sagrada Família.

 

Sagrada Família és Setmana Santa

Amb la voluntat de compartir el sentit religiós, cultural i popular d’aquest temps litúrgic, la Sagrada Família convida la ciutadania a viure la Setmana Santa amb la programació de diferents actes de culte i activitats entre els dies 26 de març i 10 d’abril del 2023. Aquesta programació inclou el taller familiar i les celebracions litúrgiques de la missa de Rams, el Tríduum Pasqual i el Via Crucis.

Com a novetat, els dies 3, 4 i 5 d’abril es recuperaran les il·luminacions especials de Setmana Santa a la façana de la Passió, que relaten la passió i la mort de Jesucrist.

Per a més informació sobre la celebració de Setmana Santa a la Basílica de la Sagrada Família, es pot consultar l’enllaç següent: https://sagradafamilia.org/setmana-santa.