Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família celebra les festes de Santa Eulàlia

La Sagrada Família va posar a disposició de la ciutadania 8.500 entrades gratuïtes per visitar la Basílica i celebrar les festes Santa Eulàlia els dies 10 i 11 de febrer. El diumenge 4 es van sortejar entre les 79.114 persones que s’hi havien inscrit entre el 29 de gener i el 4 de febrer. 

En aquestes Jornades de Portes Obertes, els visitants han pogut veure l’interior de la Basílica, el museu i les Escoles. Com a novetat, han descobert la nova sala immersiva del museu, inaugurada el passat mes de desembre, i han pogut veure els nous espais no visitables, com ara l’hort del cimaci, les cobertes i l’interior de la torre de la Mare de Déu, per mitjà de l’experiència de realitat augmentada que ofereix l’aplicació oficial de la Sagrada Família.

Amb aquesta iniciativa, la Basílica s’ha sumat per tercer any consecutiu a les celebracions que la ciutat de Barcelona dedica a Santa Eulàlia. A més, cada setembre es realitzen les tradicionals Jornades de Portes Obertes per les festes de la Mercè, una ocasió on es donen a conèixer les novetats de l’obra a la ciutadania.