Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família anuncia les persones guanyadores del sorteig d’entrades per Santa Eulàlia

S’ha celebrat el sorteig de les 8.500 entrades que la Sagrada Família ha posat a disposició de la ciutadania amb motiu de les festes de Santa Eulàlia. Totes les persones interessades podien inscriure’s al sorteig a través d’un formulari disponible entre les 10 h del 29 de gener i les 21 h del 4 de febrer.

Els dies 10 i 11 de febrer (el dissabte de 15 a 17.30 h i el diumenge de 15 a 18 h) tindran lloc les Jornades de Portes Obertes, on es podrà veure l’interior de la Basílica, el museu i les Escoles. Com a novetat, es podrà descobrir la nova sala immersiva del museu, inaugurada el passat mes de desembre. A més, des del mes de setembre, s’ofereix l’experiència de realitat augmentada a través de l’aplicació oficial de la Sagrada Família, on es veuen espais no visitables, com ara l’hort del cimaci, les cobertes i l’interior de la torre de la Mare de Déu.

Des del 2022, la Sagrada Família se suma a les celebracions que la ciutat de Barcelona dedica a Santa Eulàlia. A més, cada setembre es realitzen les tradicionals Jornades de Portes Obertes per les festes de la Mercè, una ocasió on es donen a conèixer les novetats de l’obra a la ciutadania.

En els propers dies, les persones guanyadores rebran les entrades per correu electrònic, on s’indicarà el dia i l’hora de la visita.

CONSULTA LA LLISTA DE PERSONES GUANYADORES AQUÍ.