Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família convida tot el món a il·luminar la torre de la Mare de Déu

 

Des del dia 1 i fins al dia 8, la Sagrada Família convida tot el món a il·luminar la torre de la Mare de Déu de forma progressiva. La il·luminació de l’estel està prevista per al dia 8 de desembre.

A través del lloc web estel.sagradafamilia.org tothom qui ho desitgi pot participar digitalment a il·luminar de forma simbòlica la torre de la Mare de Déu, clicant el seu punt de llum.

Les aportacions contribuiran a fer realitat la il·luminació per parts de la torre de la Mare de Déu. Es farà en dues dates clau, el dia 4 de desembre es podrà contemplar la base de la torre amb les seves aproximadament 800 finestres il·luminades de 18 a 22 h i el dia 6 de desembre el fust o part superior de 18 a 22 h.

Es podrà veure des del carrer i també es compartiran imatges a través de les xarxes socials de la Sagrada Família els mateixos dies 4 i 6 de desembre.

El dia 8 de desembre a les 19 h es podrà veure la retransmissió en directe a través del mateix web, estel.sagradafamilia.org, de la benedicció de la torre de la Mare de Déu a càrrec de l'Emm. i Rvdm. Sr. Cardenal Joan Josep Omella i Omella i la posterior encesa de l’estel.

Des de la Sagrada Família s’anima tothom a contribuir en l’encesa de la torre: estel.sagradafamilia.org.