Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família ofereix visites gratuïtes als col·lectius de refugiats

Amb l’objectiu d’obrir les portes de l’església als diversos col·lectius de refugiats, donar a conèixer el patrimoni entre els nouvinguts per afavorir la seva integració i sensibilitzar sobre la situació de les persones refugiades, la Basílica programa diverses activitats.

En primer lloc, totes aquelles persones arribades a Barcelona en condició de refugiats podran visitar la Sagrada Família a través del programa social que la Basílica impulsa conjuntament amb Apropa Cultura amb la voluntat d’ajudar a fer que se sentin acollits i acompanyats en el seu procés d’adaptació.

D’altra banda, i atès que la Basílica disposa d’una audioguia en ucraïnès, des de finals de juny fins a finals d’any, la Basílica oferirà a través del Consolat d’Ucraïna visites gratuïtes per a la comunitat ucraïnesa, amb audioguia en el seu idioma.

Finalment, i tot pensant en les famílies amb nens recentment vingudes d’aquesta comunitat, durant els dies 28, 29 i 30 de juny, podran visitar la Basílica acompanyats d’un guia en ucraïnès que explicarà la importància de la de la llum a través de la visita «El temple de la llum». Aquestes visites, pensades per fer en família, i amb nens, busquen transmetre un missatge d’esperança i acabaran amb la realització d’una manualitat en un dels claustres.