Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família organitza l’exposició inaugural i conferència «Coratge creatiu» per l’aniversari de la seva dedicació

El pròxim dia 8 de novembre a les 19 h, la Sagrada Família organitza l’acte inaugural «Coratge creatiu» de la Sagrada Família, des dels inicis fins avui, amb motiu de l’onzè aniversari de la dedicació de la Basílica.

 

Es realitzarà en primer lloc una conferència a càrrec de l’arquitecte director de la Sagrada Família, Dr. Jordi Faulí i Oller. En finalitzar la conferència, es procedirà a la inauguració de l’exposició, on de forma gràfica queden reflectits els inicis i el camí  recorregut fins avui dia.

 

Tot recordant els inicis de l’Asociación Espiritual de Devotos de San José, entitat embrionària de l’actual Patronat de la Junta Constructora, i tot coincidint amb el 150è aniversari de la proclamació de Sant Josep com a patró de l’Església universal.

 

Per participar en l’acte cal reservar abans del dia 27 d’octubre a l’adreça electrònica inauguracio@ext.sagradafamilia.org.

Fins a completar aforament.