Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família organitza una nova jornada de Portes Obertes per als qui vulguin descobrir com es culminarà la torre de la Mare de Déu

Totes les persones interessades a descobrir quins seran els propers passos en les obres de la Sagrada Família tenen una bona oportunitat de fer-ho si s’inscriuen a les properes jornades de Portes Obertes previstes per als dies 18, 19 i 20 de setembre. Tothom qui hi estigui interessat pot apuntar-se al sorteig de les 12.000 entrades previstes per a aquests tres dies a través del web de la Sagrada Família.

Durant les jornades de Portes Obertes, podran visitar el temple de la Sagrada Família gratuïtament i descobrir com es culminarà la torre de la Mare de Déu, i en especial com serà l’estrella que coronarà aquesta torre, la segona més alta de tota la Basílica, de 138 metres d’alçària. A través d’una mostra a l’interior del temple, els visitants podran conèixer els detalls de l’estrella i la seva simbologia.

Cal remarcar que, amb motiu de les mesures de prevenció per la COVID-19, l’aforament total de la Basílica és inferior al d’ocasions anteriors. I, a més, com que habitualment les peticions superen la capacitat de l’aforament, està previst organitzar un sorteig entre totes les persones interessades com ja s’ha fet en anys anteriors. Així, es podran sol·licitar entrades fins al 14 de setembre a les 10 h. El mateix dilluns 14 es farà el sorteig i es donaran a conèixer els noms de les persones guanyadores. Cada guanyador o guanyadora obtindrà quatre entrades per visitar el temple durant les Portes Obertes.