Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família, premi Matemàtiques i Societat 2022 per l’ús de la tecnologia en l’estel de la torre de la Mare de Déu

La Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família ha rebut el premi Matemàtiques i Societat 2022 que atorga el Patronat de la Fundació Ferran Sunyer i Balaguer de l’Institut d’Estudis Catalans.

Un reconeixement per l’ús de la tecnologia, i en especial de la geometria i de les eines matemàtiques que han fet possible la construcció i col·locació de l’estel de la torre de la Mare de Déu.

El guardó es va lliurar el dia 22 d’abril, a les 11:30 h, en un acte públic impulsat per l’Institut d’Estudis Catalans amb la presència del Sr. Esteve Camps, President delegat de la Junta Constructora, i el Dr. Jordi Faulí, arquitecte director de les obres de la Sagrada Família.

La Fundació Ferran Sunyer i Balaguer, creada el 1983 i integrada a l’Institut d’Estudis Catalans l’any 1991, atorga des del 2008 aquest premi, que té com a objectiu donar visibilitat a reportatges o activitats sobre qualsevol aspecte de les matemàtiques produïts als Països Catalans.