Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família presenta les propostes pedagògiques a la Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya

En el marc de l’assemblea general ordinària de la Confederació Cristiana d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes de Catalunya (CCAPAC) que es va dur a terme a la Basílica de la Sagrada Família, la Sra. Marta Otzet, directora de Cultura i Acció Socioeducativa, va presentar el projecte educatiu de la Sagrada Família.

Les diferents propostes pedagògiques, així com les activitats familiars vinculades a les dues principals celebracions del calendari litúrgic, Nadal i Setmana Santa, tenen com a finalitat promoure els valors que representa la Basílica i donar a conèixer la figura i l’obra d’Antoni Gaudí.

L’acte es va iniciar amb una benvinguda per part del Sr. Esteve Camps, President delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família. En el decurs de l’acte, també es va fer entrega dels premis del XVII concurs fotogràfic obert a tota la comunitat educativa de les escoles de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya. Prèviament, els assistents a l’acte van poder realitzar una visita guiada a la Basílica.