Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família, reconeguda per l’ús de la tecnologia
La distinció ha estat atorgada per Telecos.cat i COEINF
Fotografia: Diego Muñoz

La Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família va rebre ahir un reconeixement per l’ús intensiu de la tecnologia en tots els àmbits de l’organització. La distinció ha estat impulsada per l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat), i pel Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF), i es va entregar en el transcurs de la 24a. Nit de les telecomunicacions i la informàtica, celebrada a L’Auditori de Barcelona. Amb aquest reconeixement, s’ha volgut destacar la utilització de la tecnologia al temple, tant pel que fa a la mateixa construcció com a la gestió dels visitants

Com a representants de la Basílica, hi van assistir el director general de la Sagrada Família, Xavier Martínez, i el director d’Edificació i Tecnologia, Fernando Villa, que va recollir el reconeixement. Els assistents a aquesta celebració, a més, van poder conèixer l’espectacular impacte de les tecnologies en el temple mitjançant un vídeo en què es van explicar les principals aplicacions.

La Nit de les telecomunicacions va ser també el marc en què es van entregar altres premis que distingeixen la personalitat de l’any, la responsabilitat social o la transformació digital. La cerimònia va estar presidida pel president de la Generalitat, Quim Torra.