Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família reobre les seves portes fent un homenatge als professionals sanitaris
Seran els primers a visitar el temple en exclusiva

La Sagrada Família ha obert les seves portes amb un reconeixement a tots aquells que han estat en primera línia de la lluita i prevenció contra els efectes de la COVID-19. Els professionals del sector sanitari han sigut els primers a rebre un homenatge, a través de les més de 2.000 entrades repartides entre els associats dels Col·legis de Metges, Infermeria, Farmacèutics i Fisioterapeutes.

 

El cardenal Joan Josep Omella ha presidit l’acte de recepció dels presidents del col·legis a la façana del Naixement. Tot seguit, metges, infermers, farmacèutics i fisioterapeutes i els seus familiars han creuat la porta del temple per poder gaudir en exclusiva de l’interior de la Basílica.

 

Aquest reconeixement continuarà durant els dies 4,5, 11 i 12 de juliol i s’ampliarà als agents dels diferents cossos que han vetllat per la seguretat a la ciutat, personal d’entitats socials i ONG’s que han atès famílies i persones amb dificultats econòmiques i organitzacions empresarials i de comerciants que han mantingut els seus serveis oberts durant els darrers mesos.