Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família es va il·luminar de blau per donar suport a la Campanya Mundial de Conscienciació de la Pneumònia

El dia 12 de novembre, de 20 a 24 h, la façana del Naixement de la Sagrada Família es va il·luminar de blau per adherir-se a la Campanya Mundial de Conscienciació de la Pneumònia «PneumoLight», impulsada per l’Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer.

Aquesta iniciativa té com a objectiu augmentar la visibilitat de la pneumònia a tot el món i conscienciar el públic dels riscos d’aquesta malaltia. Més de cinquanta països de tot el món es van sumar a la causa amb la il·luminació de diversos edificis emblemàtics i monuments. La campanya es va poder seguir a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #PneumoLight.

La Sagrada Família s’il·lumina tres cops l’any per diferents causes solidàries. Enguany es va il·luminar el 12 de maig de color blau fosc per sumar-se al Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica i el 3 de juliol de groc, amb motiu del Dia Mundial de la Síndrome de Rubinstein-Taybi.

A banda de les il·luminacions, com cada any, la Sagrada Família també va participar el 26 de març en l’Hora del Planeta, amb l’apagada total de la façana del Naixement de 20.30 a 21.30 h.

 

Data de publicació: 10/11/22

Actualització: 13/11/2022