Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família s’il·lumina per diferents causes solidàries

La Sagrada Família s’il·lumina durant l'any per tres causes solidàries. Enguany les il·luminacions ja estan cobertes. Totes elles seran a la façana del Naixement i en horari de 21 a 24 h.

El mes de maig és el mes de la conscienciació sobre la neurofibromatosi. La Sagrada Família se suma a la proposta Shine a Light on NF creada des de Children’s Tumor Foundation i impulsada a casa nostra per l’Associació Catalana de les Neurofibromatosis. El 17 de maig, edificis i monuments emblemàtics d’arreu del món es vestiran de color blau i verd per tal de donar a conèixer la malaltia.

La segona il·luminació està prevista per al 27 de juny, Dia Internacional de la Sordceguesa. En col·laboració amb l’Associació Catalana pro Persones amb Sordceguesa – APSOCECAT, es participa en aquesta iniciativa amb l’encesa de llums  a la façana per donar visibilitat a aquesta discapacitat física i sensibilitzar la població.

La darrera tindrà lloc l’1 d’octubre, coincidint amb el Dia Internacional de la Gent Gran. Juntament amb la Fundació Amics de la Gent Gran il·luminem  la façana per reivindicar viure i envellir amb dignitat.

Atesa la situació sanitària actual, es recomana evitar l’aplegament de persones a l’exterior de la Basílica.

Per tal de gaudir d’aquestes il·luminacions de caràcter simbòlic es compartiran imatges posteriorment a les xarxes socials de la Sagrada Família.