Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família se suma a causes solidàries il·luminant la façana del Naixement

Un any més, la Sagrada Família il·luminarà la façana del Naixement per diferents causes solidàries.

El 12 de maig s’il·luminarà de color blau fosc per sumar-se al Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica. Una iniciativa impulsada per l’ACAF (Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d'altres Síndromes de Sensibilització Central) per donar a conèixer l'existència d'aquestes malalties i incidir en la importància de la investigació i la detecció precoç.

La segona il·luminació està prevista per al 3 de juliol, dia en què se celebra el Dia Mundial de la Síndrome de Rubinstein-Taybi. La Sagrada Família realitzarà una il·luminació solidària en color groc per col·laborar amb l’Asociación Española para el Síndrome de Rubinstein-Taybi (AESRT) per sensibilitzar i conscienciar la població de les seves causes i tractament.

La darrera tindrà lloc el 12 de novembre, adherint-se a la Campanya Mundial de Conscienciació de la Pneumònia «PneumoLight» amb l’Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer. En aquesta iniciativa hi participen més de 30 països de tot el món, il·luminant edificis i monuments de color blau. Es podrà seguir la iniciativa a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #PneumoLight.

A banda de les tres il·luminacions, com cada any, es participarà en l’Hora del Planeta, el pròxim 26 de març, amb l’apagada total de la façana del Naixement de 20.30 h a 21.30 h.