Editor de continguts

angle-left Nova jornada de Portes Obertes a la Sagrada Família per descobrir com es culminarà la torre de la Mare de Déu

La Sagrada Família organitzarà una nova jornada de Portes Obertes per donar a conèixer com serà la torre de la Mare de Déu finalitzada, la segona més alta del conjunt del temple. Les jornades de Portes Obertes se celebraran els dies 18, 19 i 20 de setembre, coincidint així amb les Festes de la Mercè, moment festiu per excel·lència de la ciutat de Barcelona.

Està previst posar a disposició de les persones interessades més de 12.000 entrades per poder visitar la Basílica de forma gratuïta i descobrir com es culminarà la torre de la Mare de Déu, a través d’uns panells informatius i un prototip ubicats a l’interior del temple. Aquesta torre, que es troba ja en el tram final de construcció, tindrà 138 metres d’alçària i serà la segona més alta de tota la Basílica.

Per poder gaudir de les jornades de Portes Obertes, caldrà inscriure’s al web de la Sagrada Família i així formar part de la llista del sorteig que es realitzarà entre totes les persones sol·licitants. A partir del dilluns 7 de setembre i fins al dilluns 14 a les 10 h, es podrà fer la petició corresponent. El mateix dilluns 14 de setembre, es farà el sorteig i s’anunciaran els noms de tots els qui podran accedir a la Basílica durant les Portes Obertes.