Editor de continguts

angle-left S’anuncien les persones guanyadores de les entrades per al concert de Setmana Santa a la Basílica

La Sagrada Família ha donat a conèixer els guanyadors i guanyadores de les 300 entrades dobles que la Basílica oferia de forma gratuïta per al Concert de Setmana Santa que enguany protagonitzarà l’Orfeón Donostiarra.

El diumenge 26 de març a les 11 h, la Basílica s’omplirà de la música de l’Orfeón Donostiarra, institució centenària de coral fundada fa 125 anys a Sant Sebastià. Sota la direcció de José Antonio Sainz Alfaro, i acompanyada per Juan de la Rubia a l’orgue, la formació interpretarà un repertori que inclourà peces de Händel, Verdi o Mahler, entre d’altres, alguna peça cantada en eusquera i l’Ave María del compositor basc Tomás Garbizu. En aquesta actuació mostraran la versatilitat i excel·lència que han adquirit al llarg de la seva trajectòria.

El sorteig s’ha realitzat entre les 15.970 persones que s’hi han inscrit entre les 10 h del 14 de març i les 10 h del 20 de març. Totes les persones afortunades rebran les entrades per correu electrònic.

Aquest concert és possible també gràcies a la col·laboració de TUI experiences, plataforma que permet als viatgers d’arreu del món reservar a l’instant milers d’excursions, activitats i entrades per a atraccions i llocs d’interès turístic a més de 100 països.

Consulta les persones guanyadores aquí.