Editor de continguts

angle-left Primer cap de setmana de visites a la Sagrada Família exclusives per als barcelonins
«Hora Barcelona» és un nou format de visita, on la ciutadania de Barcelona pot gaudir del temple al seu ritme, gratuïtament i sense turistes

La Sagrada Família ha iniciat la segona fase del procés de reobertura, anomenada «Hora Barcelona». Es tracta d’un homenatge que vol fer la Basílica a tots els barcelonins i barcelonines que conviuen amb el temple i han seguit el seu dia a dia durant tots aquests darrers anys.

Aquesta nova oferta exclusiva per als residents de Barcelona els permetrà gaudir de l’experiència de contemplar l’interior del temple al seu ritme, de forma gratuïta i sense turistes. Està previst que des del 18 de juliol fins a finals del mes de desembre es puguin distribuir un total de 125.000 entrades per visitar la Sagrada Família en horari de tarda els caps de setmana.

Cal recordar que la proposta «Hora Barcelona» ha tingut una bona acollida per part dels barcelonins i barcelonines. Tant és així, que en menys de cinc hores es van esgotar les 37.000 entrades per visitar el temple els mesos de juliol i agost.

Els residents que no hagin pogut aconseguir la seva entrada tindran una nova oportunitat el 3 d’agost, data en la qual s’obrirà el període de reserva d’entrades del mes de setembre. Cada mes s’aniran oferint als barcelonins i barcelonines les corresponents entrades per als caps de setmana del mes següent fins a completar l’aforament del mes de desembre.