Editor de continguts

angle-left Primer concurs de dibuix a la Sagrada Família

El 18 de novembre ha tingut lloc el concurs de dibuix «Tot dibuixant les torres de la Sagrada Família, au plein air», una activitat adreçada a joves d’entre 16 i 25 anys que cursen estudis d’ensenyaments artístics.  

El concurs consistia en una descoberta de la Sagrada Família a través del dibuix del natural a l’aire lliure, tot donant la benvinguda a un nou cicle en la forma de representar aquest edifici tan emblemàtic. L’objectiu de la proposta no era el resultat final dels dibuixos, sinó el coneixement que s’adquireix sobre l’edifici durant el procés, amb la voluntat de fer partícips els joves perquè també visquin la Sagrada Família i expressin les seves impressions a través del dibuix. 

Es dividia en tres categories segons les franges d’edat: de 16 a 17 anys, de 18 a 21 anys i la tercera categoria, de 22 a 25 anys, i es van rebre un total de 70 inscripcions. Eren membres del jurat el Sr. Jordi Faulí, arquitecte director del Temple Expiatori de la Sagrada Família; el Sr. Enric Passolas, integrant del taller d’art i maquetes, i el Sr. Jordi López Carrera, representant de la Coordinadora d’Entitats de la Sagrada Família.  

Durant el matí de dissabte, els participants han disposat de més de dues hores per realitzar els seus dibuixos. En acabar, mentre el jurat s’ha reunit per deliberar, també han pogut gaudir d’una visita guiada al temple a càrrec d’un guia oficial.   

L’acte d’entrega de premis s’ha celebrat al claustre de la Mercè, on s’han entregat tres premis guanyadors, un per a cada categoria, i tres accèssits.