Editor de continguts

angle-left Publicat un nou número de la revista Temple

La revista de la Sagrada Família, Temple, ja té un nou número al carrer. Entre els continguts que inclou, destaca un article escrit per Antoni Caminal i Homar, expert en la producció de la pedra que s’utilitza al temple i en els controls de qualitat. L’article aborda diferents qüestions del principal element arquitectònic del temple, com ara el treball que es fa amb la pedra des de l’extracció a la pedrera o la seva variada procedència. Aquest número també conté una entrevista al secretari del Patronat de la Sagrada Família, Jaume Solé i Janer, a través de la qual es descobreixen les tasques i responsabilitats d’aquest organisme, així com diferents notícies per posar-se al dia de l’actualitat viscuda durant els últims mesos a la Basílica. 

Cal recordar que, des de l’any passat, Temple compta amb un nou format, que s’ha ampliat respecte a l’habitual, noves seccions i un contingut més visual i proper, a la vegada que manté els pilars temàtics habituals, que han anat consolidant-se des del primer número, publicat el 1866. 

La revista es pot consultar a les biblioteques de Catalunya, on s’envia perquè el públic general hi tingui accés. També la reben els Amics de la Sagrada Família.