Editor de continguts

angle-left A l'octubre es van ampliar les visites taller dirigides a persones refugiades d'Ucraïna a Barcelona

El passat mes de juny del 2022, el Patronat de la Junta Constructora, a través del seu programa social, va impulsar diverses activitats dirigides a ciutadans i ciutadanes refugiats a Barcelona amb l’objectiu d’obrir les portes de l’església a persones en aquesta situació, per donar a conèixer el patrimoni i per afavorir-ne la integració.

Com a novetat, el passat mes d'octubre, es van ampliar tres dies més les visites taller pensades especialment per a famílies amb infants i adolescents vingudes d’Ucraïna. Aquesta visita, «El temple de la llum», és una experiència cuidada i propera, on l’enfocament principal és la llum com a símbol d’esperança. Les visites, que els han permès conèixer i viure la Basílica, han acabat amb un taller on han pintat un petit vitrall amb el lema «Jo soc la llum», per endur-se’l com a record.

A través d’Apropa Cultura, se segueix oferint la possibilitat de conèixer la Sagrada Família a totes aquelles persones arribades a Barcelona en condició de refugiats, amb la voluntat d’ajudar a fer que se sentin acollits i acompanyats en el seu procés d’adaptació.

Més informació del projecte social aquí: sagradafamilia.org/projecte-social

 

Data de publicació: 14/10/2022
Actualització: 25/10/2022