Editor de continguts

angle-left S’anuncien les persones guanyadores de les entrades per a la visita fora d’hores durant la vigília de Sant Jordi

La Sagrada Família ha donat a conèixer els guanyadors i guanyadores de les 90 entrades dobles que es posaven a disposició de la ciutadania per a una visita guiada fora de l’horari habitual el dia 22 d’abril.

Les persones guanyadores rebran les seves entrades per correu electrònic durant els dies següents. La visita serà en català i hi haurà diferents torns entre les 20.15 i les 21.05 h.

Consulta les persones guanyadores aquí.

Una instal·lació creada amb IA, per primer cop a la Basílica de la Sagrada Família

Amb motiu de la diada de Sant Jordi, s’instal·la a la Sagrada Família la projecció d’art digital Rosa, Rosae, creada amb intel·ligència artificial especialment per a l’ocasió.

Es tracta d’una obra artística digital innovadora i original que neix a partir de la combinació de diferents formes sorgides de la rosa i inspirades en Antoni Gaudí. Projectada en una pantalla LED de grans dimensions, aquesta producció a peça artística dialoga de manera directa amb l’escultura de sant Jordi realitzada per Josep Maria Subirachs. L’obra visual va acompanyada d’una composició d’orgue per oferir-nos una experiència artística de formes, colors i música.

Aquesta instal·lació es podrà veure del 22 al 27 d’abril.

Visita gratuïta per als Jordis i Jordines de tot del món

Durant el dia 23 d’abril, els Jordis, Jordines, Jorges i Georgines, i els equivalents en els idiomes d’arreu del món que aquest dia celebren el seu sant, podran accedir gratuïtament a la Basílica amb un acompanyant, sense necessitat de reservar entrada.

Per a més informació sobre la celebració de la diada de Sant Jordi a la Basílica de la Sagrada Família es pot consultar el web http://sagradafamilia.org/sant-jordi.