Editor de continguts

angle-left S’inicien les Jornades de Portes Obertes 2022

Avui s’inicien unes noves Jornades de Portes Obertes a la Sagrada Família, tot coincidint amb les festes de la Mercè, la festa major de Barcelona. Una cita anual en què la Basílica obra les portes gratuïtament a la ciutadania i els permet conèixer l’estat actual de les obres.

Durant els dies 23 i 24 de setembre de 16 a 20 h i 25 de setembre de 10.30 a 14.30 h, un total de 15.000 persones guanyadores del sorteig poden visitar la Basílica i, com a novetat d’enguany, se’ls mostrarà in situ les figures del tetramorf que coronaran les dues torres què s’estan construint enguany, les torres dels Evangelistes Lluc i Marc, dues de les quatre torres dels Evangelistes que envoltaran la torre de Jesucrist.

També gaudiran d’una peça audiovisual, on podran conèixer els moments clau de la construcció d’aquestes dues torres, que formen part del conjunt de les sis torres centrals.

Tal com es va anunciar en la roda de premsa del passat dia 21 de setembre, la Sagrada Família té previst finalitzar les dues torres aquest any 2022.