Editor de continguts

angle-left S’anuncien les persones guanyadores de les entrades per veure la Berliner Philharmoniker a la Basílica

La Sagrada Família convida la ciutadania a gaudir de la música de la Berliner Philharmoniker (Orquestra Filharmònica de Berlín), una de les orquestres simfòniques més importants del món, amb el sorteig de 600 entrades dobles per assistir a l’assaig general previ al concert, el 30 d’abril, i 100 entrades dobles per al concert del dia 1 de maig a la Basílica.

Els sortejos s’han realitzat entre les 21.779 persones que s’hi han inscrit en total, entre les 10 h del 19 d’abril i les 10 h del 24 d’abril.

Consulta les persones guanyadores de les entrades per a l’assaig general (30 d’abril a les 17.45 h) aquí.
Consulta les persones guanyadores de les entrades per al concert (1 de maig a les 10.45 h)
aquí.

La Basílica de la Sagrada Família, l’espai escollit per a l’inici de la gira internacional

El dilluns 1 de maig, la Basílica s’omplirà de la música de la Berliner Philharmoniker (Orquestra Filharmònica de Berlín), una de les orquestres simfòniques més importants del món. Conduïda pel director en cap, Kirill Petrenko, la formació interpretarà un repertori de música sacra i la Simfonia núm. 25, una de les més conegudes del compositor Wolfgang Amadeus Mozart. L’orquestra comptarà amb l’acompanyament dels solistes Louise Alder, Wiebke Lehmkuhl, Mauro Peter i Krešimir Stražanac i del cor de l’Orfeó Català.

Des del 1991, la Berliner Philharmoniker ofereix un Concert Europeu anual l'1 de maig per commemorar la fundació de l'orquestra. ​Cada any té lloc en una ciutat europea diferent i s’emet per televisió a més de 30 països d’arreu del món. S’escullen espais històricament rellevants com la Sagrada Família, un referent en arquitectura i l’obra magna d’Antoni Gaudí.

Aquests concerts commemoren el naixement de l'orquestra com a associació musical independent l'any 1882, any significatiu també per a la Sagrada Família, ja que va ser quan es va iniciar el projecte de construcció de la Basílica.

Ambdues institucions coincideixen amb la voluntat de promoure l’interès per l’arquitectura i la música.

El concert és possible també gràcies a la col·laboració de GetYourGuide, plataforma de venda d’experiències de viatge i d’entrades per a museus i atraccions culturals d’arreu del món.