Editor de continguts

angle-left S’anuncien les persones guanyadores per a la visita guiada nocturna durant la vigília de Sant Jordi

La Sagrada Família ha donat a conèixer els guanyadors i guanyadores de les 90 entrades dobles per a una visita guiada a la Basílica fora de l’horari habitual durant la vigília de Sant Jordi. El dia 22 d’abril hi haurà tres franges horàries d’accés entre les 20.30 h i les 21 h.

El sorteig s’ha realitzat entre les 27.232  persones que s’hi han inscrit entre les 10 h de l’11 d’abril i les 10 h del 18 d’abril. Totes les persones afortunades rebran les entrades per correu electrònic.

Consulta les persones guanyadores aquí.

 

Sant Jordi a la Sagrada Família

Amb motiu de la diada de Sant Jordi i amb la voluntat de seguir impulsant projectes participatius connectats a accions culturals i socials, enguany la Basílica ofereix la visita taller titulada «El temple de la llum». El motiu d’aquesta activitat és donar a conèixer el temple als col·lectius en situació de vulnerabilitat, perquè el puguin viure de primera mà.

La visita guiada a la Sagrada Família «El temple de la llum» oferirà a les participants l’oportunitat de descobrir la importància de la llum i el seu significat carregat d’esperança i sentit vital, i a continuació podran participar en un taller artístic en el qual crearan uns vitralls inspirats en la rosa de Sant Jordi.

La visita taller es realitzarà els dies 17 i 18 d’abril i acollirà el col·lectiu de dones de Dona Kolors. A més, el col·lectiu de dones de Dona Kolors ha sigut l’encarregat d’elaborar les roses solidàries de Sant Jordi de la Sagrada Família, unes roses que han cosit a mà.

Entrada gratuïta per a Jordis i Jordines

El dia 23 d’abril, els Jordis i Jordines de tot el món podran visitar la Basílica gratuïtament amb un acompanyant i sense necessitat de reserva de les 10.30 a les 19.15.

A més, es decorarà el balcó del Jubé, on hi ha l’escultura de sant Jordi, amb una creació artística realitzada per l’Associació Art-Teràpia Artenea.

FAQs Entrada gratuïta per a Jordis i Jordines