Editor de continguts

angle-left Se celebra el Seminari de Patrimoni Sacre a la Sagrada Família

El claustre de la Mercè de la Basílica de la Sagrada Família va acollir ahir a la tarda la 34a sessió del Seminari Intern de Patrimoni Sacre de la Fundació Joan Maragall.

El Sr. Esteve Camps, President Delegat de la Junta Constructora de la Sagrada Família, va donar la benvinguda a les persones assistents, donant pas a la intervenció de la Dra. Margarida Bofarull, delegada diocesana de Pastoral de Fe i Cultura de l'Arxidiòcesi de Barcelona.

En aquest acte es va presentar l’article «Los espacios de culto como experiencia educativa. La Basílica de la Sagrada Familia como ejemplo paradigmático», dels autors i autores Anna de Montserrat, Anna Eva Jarabo, Àngel-Jesús Navarro, Francesc Xavier Marín i Eloi Aran, equip d’investigació de la FPCEE Blanquerna. Posteriorment, la Sra. Marta Otzet, directora de Cultura i Acció Socioeducativa, va presentar el projecte pedagògic de la Sagrada Família.

Aquesta sessió la convocava la Delegació diocesana de Pastoral de Fe i Cultura amb la col·laboració de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport de Blanquerna (URL), la Fundació Escola Cristiana de Catalunya i la Sagrada Família.