AVANTATGES I DESCOMPTES


AVANTATGES I DESCOMPTES 2024

Per gestionar l’adquisició d’entrades gratuïtes, és obligatori fer la sol·licitud mínim 48 hores abans del dia de la visita. La gestió de descomptes i gratuïtats es farà en horari de dilluns a divendres de 9 a 18 h. Les sol·licituds demanades els divendres a la tarda o durant el cap de setmana es tramitaran en les 48 hores posteriors al dia laborable següent.

Les entrades gratuïtes són només per a persones en situació d'atur, religiosos i religioses, persones amb discapacitat i acompanyants, menors d’11 anys, membres de l’ICOM i portadors/ores de la targeta Press Card de Barcelona. 

Determinats col·lectius hauran de pagar els serveis addicionals. Consulteu la informació a continuació.

 

EN FAMÍLIA

Tots els infants menors d’11 anys tenen entrada gratuïta a la Basílica.

Totes les persones jubilades poden gaudir de preu reduït en la seva entrada.

Si sou família nombrosa o monoparental, podreu gaudir d’un 50 % de descompte en la vostra visita a la Basílica. Per a més informació i reserves, contacteu amb descomptes@ext.sagradafamilia.org. En cas que no puguis realitzar aquesta gestió, adreça’t a l’accés per adquirir les teves entrades.

Vàlid per a famílies nacionals i estrangeres que mostrin un document acreditatiu.

 

ESTUDIANTS

Si ets estudiant, podràs gaudir de 2 € de descompte en la teva entrada. Recorda portar el teu carnet, ja que és possible que te’l demanin a l’accés. Aquesta promoció és vàlida per a estudiants nacionals i internacionals.

 

JOVES

Durant tot l’any, els i les menors de 30 anys podran gaudir de 2 € de descompte en la seva entrada.

Si ets portador/ora del val del Carnet Jove, podràs gaudir del 50 % de descompte en el preu de la teva entrada.

La Sagrada Família s’ha adherit al programa Pack Jove mitjançant un conveni de col·laboració amb l’Agència Catalana de la Joventut. Gràcies a això, podem aplicar un descompte en l’entrada de les persones que tinguin el Carnet Jove emès per aquesta agència.

Vàlid només en línia. Per gaudir del descompte, has de seleccionar la tarifa «menor de 30 anys» en el procés de compra, fer clic a l’enllaç del codi promocional, seleccionar l’opció «Carnet Jove» i introduir el teu DNI. El descompte s’aplicarà automàticament.

 

PERSONES EN SITUACIÓ D'ATUR

Totes les persones nacionals en situació d'atur que acreditin la seva situació de desocupats tenen l’entrada bàsica al temple gratuïta cada dimecres de 9 a 12 h (visita SAGRADA FAMÍLIA).

Els serveis addicionals s’hauran d’abonar sempre (VISITA GUIADA: 4 € I VISITA A TORRES: 10 €).

Ho acreditaran amb el document vigent del DARDO facilitat pel SEPE.

Cal reserva prèvia a través de descomptes@ext.sagradafamilia.org. En cas que no puguis realitzar aquesta gestió, adreça’t a l’accés per adquirir les teves entrades.

 

PERSONES JUBILADES

Totes les persones jubilades poden gaudir de preu reduït en la seva entrada.

Si tens la Targeta Rosa, tindràs els mateixos beneficis que les persones jubilades. El personal et podrà demanar l’acreditació a l’entrada. Per gaudir d’aquest descompte, cal reserva prèvia a través de descomptes@ext.sagradafamilia.org.

 

PERSONES AMB DISCAPACITAT

Totes les persones que acreditin un grau de discapacitat tenen accés gratuït al temple amb un/a acompanyant (visita SAGRADA FAMÍLIA).

Els serveis addicionals per a les persones amb discapacitat són gratuïts.

Els i les acompanyants de les persones amb discapacitat tenen l’entrada gratuïta, però hauran d’abonar els serveis addicionals. El cost de la visita guiada és de 4 € i el de les torres és de 10 €.

És necessari comprar l’entrada anticipada a sagradafamilia.org. Es poden comprar un màxim de dues entrades per a persones amb discapacitat més dues persones acompanyants per procés de compra. Es demanarà l’acreditació a l’accés.

 

ACORDS DE COL·LABORACIÓ

En tots els casos, cal reserva prèvia a través de descomptes@ext.sagradafamilia.org. En cas que no puguis realitzar aquesta gestió, adreça’t a l’accés per adquirir les teves entrades.

Els religiosos i religioses poden accedir a la Basílica de forma gratuïta i gaudir dels serveis addicionals sense cost (l’adquisició de serveis addicionals estarà subjecta a disponibilitat). Hauran d’acreditar-ho amb el seu carnet.

Els membres de l’ICOM i els portadors de la targeta Press Card de Barcelona tenen l’entrada gratuïta al temple (visita SAGRADA FAMÍLIA). Els serveis addicionals s’hauran d’abonar sempre (VISITA GUIADA: 4 € I VISITA A TORRES: 10 €).

Els portadors del val de la Ruta del Modernisme de Barcelona podran gaudir d'1,00 € de descompte en qualsevol tipologia d'entrada a la Basílica de la Sagrada Família. Per gaudir del descompte s'haurà de facilitar una còpia del val de descompte i el DNI de la persona titular.