AVANTATGES I DESCOMPTES


AVANTATGES I DESCOMPTES 2022

Per gestionar l’adquisició d’entrades gratuïtes, és obligatori fer la sol·licitud mínim 48 hores abans del dia de la visita. La gestió de descomptes i gratuïtats es farà en horari de dilluns a divendres de 9 a 18h. Les sol·licituds demanades els divendres a la tarda o durant el cap de setmana es tramitaran 48 hores després del dia laborable següent.

Les entrades gratuïtes són només per a aturats, religiosos , discapacitats, els membres de l’ICOM i els portadors de la targeta Press Card de Barcelona 

 

EN FAMÍLIA

Tots els nens menors d’11 anys tenen entrada gratuïta a la Basílica. Tots els jubilats poden gaudir de preu reduït en la seva entrada.

Si sou família nombrosa o monoparental, podreu gaudir d’un 50 % de descompte en la vostra visita a la Basílica. Pera més informació i reserves, contacteu amb descomptes@ext.sagradafamilia.org.

Vàlid per a famílies nacionals i estrangeres que mostrin un document acreditatiu.

 

ESTUDIANTS

Si ets estudiant, podràs gaudir de 2 € de descompte en la teva entrada. Recorda portar el teu carnet, ja que és possible que te’l demanin a l’accés. Aquesta promoció és vàlida per a estudiants nacionals i internacionals.

 

JOVES

Durant tot l’any, els menors de 30 anys podran gaudir de 2 € de descompte en la seva entrada.

Si ets portador del val del Carnet Jove, podràs gaudir del 50 % de descompte en el preu de la teva entrada.

La Sagrada Família s’ha adherit al programa Pack Jove mitjançant un conveni de col·laboració amb l’Agència Catalana de la Joventut. Gràcies a això, podem aplicar un descompte en l’entrada de les persones que tinguin el Carnet Jove emès per aquesta agència.

Vàlid només en línia. Per gaudir del descompte, has de seleccionar la tarifa «menor de 30 anys» en el procés de compra, fer clic a l’enllaç del codi promocional, seleccionar l’opció «Carnet Jove» i introduir el teu DNI. El descompte s’aplicarà automàticament.

 

ATURATS

Tots els aturats nacionals que acreditin la seva situació de desocupats tenen l’entrada bàsica al temple gratuïta cada dimecres de 9 a 12 h. (visita SAGRADA FAMÍLIA).

Els serveis addicionals s’hauran d’abonar sempre (VISITA GUIADA: 4 € I VISITA A TORRES: 10 €).

 

JUBILATS

  • Tots els jubilats poden gaudir de preu reduït en la seva entrada.
  • Si tens la Targeta Rosa, tindràs els mateixos beneficis que els jubilats. El personal et podrà demanar l’acreditació a l’entrada. Per gaudir d’aquest descompte, cal reserva prèvia a través de descomptes@ext.sagradafamilia.org.

 

DISCAPACITATS

Totes les persones que acreditin un grau de discapacitat tenen accés gratuït al temple amb un acompanyant (visita SAGRADA FAMÍLIA).

Els serveis addicionals s’hauran d’abonar sempre (VISITA GUIADA: 4 €). Aquestes mateixes condicions s’aplicaran a un acompanyant.

És necessari comprar l’entrada anticipada a sagradafamilia.org. Es podran comprar un màxim de dues entrades per a persones discapacitades més dues persones acompanyants per procés de compra. Es demanarà l’acreditació a l’accés.

 

ACORDS DE COL·LABORACIÓ

En tots els casos, cal reserva prèvia a través de descomptes@ext.sagradafamilia.org.

  • Els religiosos poden accedir a la Basílica de forma gratuïta i gaudir dels serveis addicionals sense cost (l’adquisició de serveis addicionals estarà subjecta a disponibilitat). Hauran d’acreditar- ho amb el seu carnet.
  • Els membres de l’ICOM i els portadors de la targeta Press Card de Barcelona tenen l’entrada gratuïta al temple, (visita SAGRADA FAMÍLIA). Els serveis addicionals s’hauran d’abonar sempre (VISITA GUIADA: 4 € I VISITA A TORRES: 10 €).