Editor de continguts

angle-left 214.582 persones de 85 països ja han col·laborat en la il·luminació de la torre de la Mare de Déu

El dia 4 de 18 a 22 h, es va poder veure la base de la torre de la Mare de Déu amb les seves aproximadament 800 finestres il·luminades. Va ser gràcies a l’aportació de 214.582  persones de 85 països que van participar en l’acció que impulsa la Sagrada Família en què es convida tot el món a il·luminar la torre de forma progressiva.

 

Es pot participar fins al dia 8 a través de la web estel.sagradafamilia.org on, digitalment, tothom qui ho desitja clica un punt de llum simbòlic que ajuda a fer realitat la il·luminació. En el primer període, entre els dies 1 i 4, les aportacions anaven dirigides a encendre la base de la torre.  

Encara s’hi pot participar col·laborant amb un nou punt de llum, per fer realitat el dia 6 de desembre la il·luminació del fust o part superior de 18 a 22 h.

Es podrà veure des del carrer i també es compartiran imatges a través de les xarxes socials de la Sagrada Família el mateix dia 6.

 

El dia 8 de desembre a les 19.15 h es podrà veure la retransmissió en directe a través del mateix web, estel.sagradafamilia.org, de la benedicció de la torre de la Mare de Déu a càrrec de l'Emm. i Rvdm. Sr. Cardenal Joan Josep Omella i Omella i la posterior encesa de l’estel.

Des de la Sagrada Família s’anima tothom a participar en l’encesa de la torre: estel.sagradafamilia.org.