Editor de continguts

angle-left El Patronat de la Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família informa la defunció de l’arquitecte director Sr. Jordi Bonet i Armengol

El Patronat de la Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família informa la defunció de l’arquitecte director Sr. Jordi Bonet i Armengol ahir a la nit a Barcelona, a l’edat de 97 anys.

Jordi Bonet i Armengol va ser arquitecte director de les obres durant el període del 1985 al 2012, i membre del Patronat de la Junta Constructora durant més de 50 anys. Bonet va portar a terme la construcció de les naus i l’execució de les voltes de maó pla de l’interior, així com tota la investigació prèvia del projecte de Gaudí. A més, va introduir la informàtica en el projecte i en la producció dels elements de pedra.

Jordi Bonet va destacar per tirar endavant les obres en moments en què continuar el projecte generava polèmica entre la societat catalana. La tasca de difusió de la Sagrada Família i Gaudí va ser una de les constants en la seva vida.