Editor de continguts

angle-left Els guies i educadors oficials s’especialitzen en el missatge religiós i la simbologia de la Sagrada Família

Aquest mes de novembre, la Sagrada Família realitza la formació «Fonaments de la religió cristiana i la seva didàctica» dirigida a guies i educadors oficials de la Basílica.

La formació té com a objectiu conèixer i saber connectar adequadament la relació intrínseca entre fe i arquitectura en l’obra gaudiniana, contextualitzar i fonamentar aquest missatge amb les aportacions de les ciències religioses i bíbliques, i conèixer i valorar el missatge religiós cristià inherent a tota la simbologia de la Basílica de la Sagrada Família.

El programa s’ha realitzat en col·laboració amb la Fundació Blanquerna-URL i l’impartirà l’equip docent de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna-URL i de diverses institucions de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, així com formadors externs. També es comptarà amb ponents convidats com el Dr. Francesc Torralba, la Dra. Claustre Solé, la Llic. Maria del Mar Albajar, el Dr. Robert Baró, el Dr. David Abadies, el Dr. Armand Puig i Mn. Josep Maria Turull.

Aquesta formació es realitza amb la voluntat de seguir millorant l’experiència dels visitants a la Sagrada Família.