Editor de continguts

angle-left Es posen a disposició dels barcelonins i barcelonines entrades HORA BARCELONA per als caps de setmana del mes de novembre

Des de les 12 h de divendres, 9 d’octubre, la ciutadania de Barcelona que vulgui gaudir de l’experiència de contemplar l’interior del temple podrà reservar entrades Hora Barcelona per als caps de setmana de novembre. 

Les visites Hora Barcelona són un model d’entrades gratuïtes que permet realitzar la visita al ritme del visitant, de forma exclusiva i sense turistes. Destinades a homenatjar la gent que conviu amb la Sagrada Família, s’han destinat per a ells i elles totes les tardes dels caps de setmana des del mes de juliol.

Tot mantenint el compromís amb els veïns i veïnes de Barcelona, des de la Sagrada Família seguirem oferint l’Hora Barcelona fins a finals d’any, però per motius econòmics es redueixen els dies de visita. Per al mes de novembre, es podran reservar els caps de setmana de l’1 de novembre, del 14 i 15 de novembre i del 28 i 29 de novembre.

Per a desembre, es podrà reservar la visita per al cap de setmana del 12 i 13. En aquest cas, les entrades es posaran a disposició de la ciutadania el pròxim dia 2 de novembre.

Les reserves d’entrades es poden realitzar a través del lloc web de la Sagrada Família.