Editor de continguts

angle-left L’exposició «Gaudí i la Sagrada Família» s’exhibirà al Sagawa Art Museum de Moriyama

La Basílica de la Sagrada Família, conjuntament amb NHK i NHK Promotions, va presentar el passat 12 de juny l’exposició «Gaudí i la Sagrada Família» al National Museum of Modern Art de Tòquio (MOMAT). Es tracta d’una exposició itinerant al Japó centrada en Antoni Gaudí i el seu llegat.

Durant la seva permanència al MOMAT, fins al passat 10 de setembre, la van visitar un total de 280.499 persones, i es va convertir així en una de les sis exposicions més visitades de la història d’aquest museu. A partir del 30 de setembre, s’exhibirà al Sagawa Art Museum de Moriyama, on es podrà veure fins al 3 de desembre. A continuació, es podrà visitar al Nagoya City Art Museum (del 19 de desembre al 10 de març del 2024).

Difondre l’obra de Gaudí i el significat de la Sagrada Família

Aquesta iniciativa té com a objectiu difondre als països asiàtics l’obra del genial arquitecte i donar a conèixer el significat i l’estat actual de la construcció de la seva obra mestra, la Sagrada Família. En aquest sentit, l’exposició ofereix una retrospectiva sobre la Sagrada Família i posa en context la figura d’Antoni Gaudí i la seva obra. La mostra, que apropa el públic a l’univers i l’arquitectura de Gaudí a través de diverses obres i audiovisuals, es reparteix en quatre seccions: la figura de Gaudí, l’originalitat de l’arquitecte, la Sagrada Família i la influència de Gaudí en l’arquitectura contemporània japonesa.