Editor de continguts

angle-left L’exposició «Ramon Llull, 700 Anys de Missió» arriba a la Sagrada Família
La mostra podran veure-la tots aquells que visitin el temple fins al 31 de març

La Sagrada Família acull, des d’ahir, l’exposició «Ramon Llull, 700 Anys de Missió», que recorre la vida i obra del beat insigne amb textos, imatges i diverses peces. La mostra està organitzada pel bisbat de Mallorca amb el suport del Govern de les Illes Balears i el Consell de Mallorca i va ser inaugurada a Roma l’octubre del 2016. Ara, arriba a la Basílica, on serà fins al 31 de març. L’exposició és al claustre de Montserrat i poden visitar-la tots aquells que accedeixin al temple.

La inauguració de l’exposició va tenir lloc dilluns, 11 de febrer, amb una conferència a càrrec del comissari de l’exposició, el Dr. Jordi Gayà Estelrich. Posteriorment, hi va haver una visita guiada a l’exposició, a càrrec del comissari de la mostra i de l’artista Jaume Falconer. A l’acte d’inauguració també hi va assistir el president de l’Aula Lul·liana, el Dr. Jaume Aymar Rigolta, i el bisbe de Mallorca, Mons. Sebastià Taltavull

Llull va ser una de les figures més avançades en el món espiritual, teològic i literari de l’edat mitjana. El record i exemple de la seva figura han perdurat a través dels segles, de manera que els múltiples aspectes de la seva personalitat han donat lloc a una tradició que s’ha anat desenvolupant en funció dels corrents culturals de cada moment. La mostra que ha arribat a la Basílica permet conèixer, entre d’altres, el procés de formació, reflexió i realització dels seus propòsits, així com els viatges i la cabdal obra escrita que ens ha llegat.