Editor de continguts

angle-left L’Orfeón Donostiarra cantarà per primer cop a la Sagrada Família

El diumenge 26 de març a les 11 h, la Basílica s’omplirà de la música de l’Orfeón Donostiarra, institució centenària de coral amateur fundada fa 125 anys a Sant Sebastià. Sota la direcció de José Antonio Sainz Alfaro, i acompanyada per Juan de la Rubia a l’orgue, la formació interpretarà un repertori que inclourà peces de Händel, Verdi o Mahler, entre d’altres, i alguna peça cantada en eusquera, com ara l’Ave María del compositor basc Tomás Garbizu.

L’Orfeón Donostiarra va celebrar durant el 2022 els seus 125 anys d’activitat coral ininterrompuda, la seva passió per la música i la gran dedicació professional, tot i el seu esperit amateur. En aquesta actuació mostraran la versatilitat i excel·lència que han adquirit al llarg de la seva trajectòria. El concert és possible també gràcies a la col·laboració de TUI experiences, plataforma que permet als viatgers d’arreu del món reservar a l’instant milers d’excursions, activitats i entrades per a atraccions i llocs d'interès turístic a més de 100 països a través de www.tuiexperiences.com.

Com cada any, la Basílica ofereix un concert abans de començar la Setmana Santa i oferirà l’oportunitat a la ciutadania de gaudir-ne. La programació d’actes es donarà a conèixer en les properes setmanes.