Editor de continguts

angle-left La Basílica s’il·lumina per sumar-se al Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica

El 12 de maig la façana del Naixement de la Sagrada Família s’il·luminarà de color blau fosc per sumar-se al Dia Mundial de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica i altres Síndromes de Sensibilització Central.

Aquesta  iniciativa, impulsada per l’ACAF (Associació Catalana d'Afectades i Afectats de Fibromiàlgia i d'altres Síndromes de Sensibilització Central), es realitza per donar a conèixer l'existència d'aquestes malalties i incidir en la importància de la recerca i la detecció precoç.

Diferents organitzacions i  institucions d’arreu de Catalunya participen en aquesta acció sota el lema #CatalunyadeBlau. Més informació AQUÍ.

Aquesta serà la primera de les tres il·luminacions de la façana del Naixement per sumar-se a diferents causes solidàries. La segona està prevista per al 3 de juliol, dia en què se celebra el Dia Mundial de la Síndrome de Rubinstein-Taybi, i la darrera tindrà lloc el 12 de novembre, adherint-se a la Campanya Mundial de Conscienciació de la Pneumònia «PneumoLight» amb l’Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer.

A banda de les tres il·luminacions, com cada any, es va participar en l’Hora del Planeta, el passat  26 de març, amb l’apagada total de l’estel  i de les façanes del Naixement i la Passió.