Editor de continguts

angle-left La revista ‘Temple’ inicia una nova etapa amb una versió digital disponible a la web

La revista de la Sagrada Família, Temple, que es publica des de l’any 1866, inicia ara una nova etapa amb una versió digital que està disponible a la web de la Sagrada Família i que es pot consultar en català, així com en castellà i anglès. La revista mantindrà la versió en català en paper que ha estat publicant fins ara i que es pot consultar a les biblioteques de Catalunya perquè el públic general hi tingui accés. Ara, però, amb la versió digital, la revista es podrà consultar arreu del món i arribarà a un públic internacional.

En aquest nou número, corresponent a l’últim trimestre del 2019, Temple repassa els avenços que ha experimentat l’obra en el segon semestre de l’any en un text escrit per l’arquitecte director del temple, Jordi Faulí. També es recorden els actes amb què la Basílica va celebrar aquest Nadal, en què van participar 28.000 persones. Així mateix, la revista inclou un editorial, a càrrec en aquesta ocasió del rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, Mn. Armand Puig, i una entrevista a la nova directora financera de la Sagrada Família, Emma Marina.

A l’apartat de la web dedicat a la revista, hi ha, a més, la possibilitat de subscriure’s-hi per rebre-la al correu electrònic cada vegada que se’n publiqui un nou número. La publicació també es pot descarregar en format PDF.

Consulteu aquí l’últim número de Temple.