Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família acull la segona trobada de responsables institucionals de pastoral de la FECC

Aquest dilluns, 7 de novembre, al matí, s’han reunit a la Basílica de la Sagrada Família els responsables institucionals de pastoral educativa de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC) en una trobada organitzada pel Departament de Pastoral de la FECC, que han estat rebuts i saludats pel president delegat de la Basílica, el Sr. Esteve Camps.

La trobada, que ha tingut lloc al claustre de la Mercè, ha comptat amb la participació de la secretaria general, la senyora Meritxell Ruiz, i d’una trentena de representants d’institucions de la FECC que han tractat diversos temes centrals per a aquest curs 2022-2023, com ara la peregrinació a Taizé, la participació en la Jornada Mundial de la Joventut de Portugal, la proposta formativa «Competència en Pastoral Educativa», la propera «Setmana de la Bíblia a les escoles» prevista per al gener del 2023, o els avenços en el Pacte Educatiu Global, entre d’altres.

Com a cloenda de l’acte, Marta Otzet, directora de Cultura i Acció Socioeducativa de la Sagrada Família, ha presentat les propostes pedagògiques que la Basílica de la Sagrada Família ofereix a escoles i famílies, com ara les visites educatives adaptades als diferents cicles escolars o els tallers familiars de Setmana Santa i Nadal. El projecte educatiu de Sagrada Família té per finalitat promoure els valors que representa la Basílica, en especial la seva dimensió espiritual, i donar a conèixer la figura i l’obra d’Antoni Gaudí a través de la descoberta i l’experimentació.

Finalment, els participants en la trobada han visitat la Basílica de la Sagrada Família acompanyats pel doctor arquitecte Jaume Serrallonga.