Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família crearà una biblioteca musical pròpia amb obres especialment pensades per a l’acústica del temple

La Sagrada Família acollirà el 28 de març el seu tradicional concert de Setmana Santa durant el qual s’estrenarà una peça composta expressament per a la Basílica i la singular sonoritat del temple projectat per Gaudí. L’obra ha estat encarregada al jove compositor Carles Prat i, amb aquesta, es farà el primer pas cap a la constitució d’una biblioteca musical pròpia integrada per composicions especialment creades d’acord amb l’acústica de la Sagrada Família.

El concert serà una actuació del cor Barcelona Ars Nova, dirigit per Mireia Barrera, i l’organista titular de la Sagrada Família, Juan de la Rubia. Les entrades per assistir com a públic al concert es podran aconseguir mitjançant un sorteig. Les inscripcions s’obriran el 16 de març i es podran formalitzar fins al 23 de març. Tota la informació per participar en el sorteig s’oferirà des d’aquest mateix web pròximament.

Aquest concert, a més, tancarà la programació de l’Obertura City+, el circuit paral·lel del Barcelona Obertura Spring Festival, que ha estat presentat aquest matí i que programen conjuntament el Gran Teatre del Liceu, el Palau de la Música Catalana i L’Auditori. És la primera vegada que la Basílica se suma a aquesta iniciativa i serà una oportunitat única per gaudir de la bellesa arquitectònica d’Antoni Gaudí combinada amb l’audició d’una peça musical composta ad hoc per ser escoltada al temple de la Sagrada Família.