Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família ha celebrat les Jornades de Portes Obertes i ha mostrat a la ciutadania les escultures de Joan i Mateu

La Sagrada Família ha celebrat unes noves Jornades de Portes Obertes i ha obert les portes a la ciutadania, coincidint amb la festa major de Barcelona, les festes de la Mercè. Durant els dies 22, 23 i 24 de setembre, un total de 15.000 persones han accedit a la Basílica de forma gratuïta i han pogut conèixer l’evolució de les obres.

Les persones guanyadores del sorteig d’entrades han pogut veure in situ les escultures del tetramorf que coronaran la torre de Joan i la torre de Mateu (les dues torres que culminaran el conjunt de les quatre torres dels Evangelistes). En el cas de la torre de l’Evangelista Mateu, correspon a la figura humana i, pel que fa a la torre de l’Evangelista Joan, a l’àguila.

Una altra novetat, que s’ha estrenat per a l’ocasió, ha sigut la nova experiència de realitat augmentada que ofereix l’aplicació oficial de la Sagrada Família i que permet descobrir espais no visitables, com ara l’Hort del Cimaci, les cobertes i l’interior de la torre de la Mare de Déu.

Tal com es va anunciar en roda de premsa, el 12 de novembre se celebrarà la missa de benedicció, i durant tot el mes es preveu una programació d’actes culturals per celebrar la finalització del conjunt de les torres dels Evangelistes amb la ciutadania.