Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família ha participat en la Setmana d’Arquitectura de Barcelona

Del 6 al 16 de maig es va celebrar a Barcelona la Setmana d’Arquitectura. La Sagrada Família va participar en aquesta iniciativa amb visites comentades a l’espai situat just darrere del gran pòrtic superior de la façana de la Passió, l’hort.

El dia 12 de maig un total 48 persones van poder conèixer a fons el projecte, en visites comentades per l’equip d’arquitectes de la Basílica.

En el marc d'aquesta cita arquitectònica de la ciutat, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) i la Fundació Mies van der Rohe i en col·laboració amb Barcelona Building Construmat i ARQUIN-FAD, es van organitzar diferents activitats vinculades al món de l’arquitectura: conferències i trobades en línia, debats, visites a diferents espais de la ciutat, tallers, projeccions de cinema i documentals, lectures i música.

La visita a l’hort estava organitzada per l’associació cultural 48h Open House Barcelona, que té com a objectiu promoure l'arquitectura com a component imprescindible de la cultura. En aquest cas, la Sagrada Família formava part del projecte «Espais Ocults», en què cada dia es visitava un espai ocult de la ciutat.