Editor de continguts

angle-left La Sagrada Família relata la passió i la mort de Jesucrist amb les il·luminacions de la façana de la Passió

El dia 3 d’abril han començat les il·luminacions de la façana de la Passió, un acte que es repetirà els dies 4 i 5 amb dues sessions diàries. Es tracta d’una locució musicada que relata la passió i mort de Jesucrist amb textos de Mons. Antoni Vadell i Ferrer, DEP. Amb aquesta activitat, la Sagrada Família vol recordar qui va ser Bisbe Auxiliar de Barcelona entre el 2017 i el 2022. La il·luminació i direcció artística és a càrrec de Fernando Rojo_dLight.

Els dies 4 i 5 d’abril la ciutadania podrà gaudir de les il·luminacions de forma gratuïta des de l’interior del recinte fins a completar l’aforament, i també a peu de carrer. Cada dia es programen dues sessions: a les 20.45 h, en català, i a les 21.30 h, en castellà.

Aquesta activitat se suma a la resta de la programació que la Basílica ofereix per Setmana Santa, entre els dies 26 de març i 10 d’abril del 2023.

Tota la informació sobre la celebració de Setmana Santa a la Basílica de la Sagrada Família es pot consultar a l’enllaç següent: https://sagradafamilia.org/setmana-santa.