Editor de continguts

angle-left El Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella i Omella, presideix la primera missa solemne en memòria dels difunts vinculats a la Basílica de la Sagrada Família

Aquest vespre, el Cardenal Arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella i Omella, ha presidit la primera missa solemne en record d'aquells que han traspassat al llarg de l'any. Concelebrada pel bisbe auxiliar Javier Vilanova, ha estat una celebració en memòria dels difunts vinculats a la Basílica de la Sagrada Família on han participat 285 persones. Durant l'eucaristia s'han tingut presents els difunts i familiars dels treballadors, patrons, expatrons, protectors, benefactors, amics i col·laboradors de la Sagrada Família. També s'ha pregat per l'etern repòs de tots ells, així com dels membres que ens han deixat de la comunitat cristiana de la parròquia.

El cardenal, en l'emotiva celebració, ha felicitat el Patronat i a la parròquia per aquesta iniciativa. Durant l'homilia, l'arquebisbe de Barcelona ha recordat que "pregar pels difunts és un acte de caritat i misericòrdia", i ha demanat pels qui pateixen pel dolor de la pèrdua d'una persona estimada, que no perdin l'esperança de retrobar-se al cel.

Com ja es va anunciar, aquesta missa solemne quedarà instaurada anualment el mes de novembre, entorn de la festivitat de Tots Sants.

 

Data de publicació: 24/10/2022
Actualització: 05/11/2022