Editor de continguts

angle-left Exhaurides les entrades per participar en el taller de Setmana Santa a la Sagrada Família

La Sagrada Família convida a compartir la Setmana Santa amb una programació de diferents actes de culte i activitats entre els dies 26 de març i 10 d’abril del 2023, amb la voluntat de compartir el sentit religiós, cultural i popular d’aquest temps litúrgic. La imatge de la campanya és «Sagrada Família és Setmana Santa» amb una fotografia de l’escultura de l’eccehomo de la façana de la Passió, obra de l’escultor Josep Maria Subirachs.

Enguany la Sagrada Família proposa un taller infantil de Setmana Santa pensat per a famílies amb nens i nenes d’entre 5 i 11 anys, amb l’objectiu d’apropar-se al sentit de la Setmana Santa d’una manera dolça i entretinguda.

El taller inclou una visita guiada del temple que començarà per la façana de Naixement i acabarà a la façana de la Passió, una oportunitat per descobrir els diferents racons de la Basílica. També gaudiran amb un joc de descoberta a la façana de la Passió on hauran de superar diferents proves, i acabaran l’activitat amb un taller de decoració d’ous de xocolata, amb la col·laboració del Museu de la Xocolata i l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona

ENTRADES EXHAURIDES