Editor de continguts

angle-left Publicat un nou número de la revista Temple
Entre altres continguts, inclou un especial amb els actes amb què la Sagrada Família va viure l’esperit de Nadal

La revista de la Sagrada Família, Temple, ja té un nou número al carrer, corresponent a l’últim trimestre del 2018. Entre els continguts que inclou, destaca un especial sobre la celebració del Nadal al temple, en què es recorden els principals actes amb què es va viure l’esperit d’aquestes dates a la Sagrada Família, com ara la il·luminació especial, la missa del Pollet o el taller familiar. 

Així mateix, la publicació inclou un article escrit per l’arquitecte director del temple, Jordi Faulí, en què es repassen els principals avenços registrats a l’obra en els darrers mesos, i un reportatge sobre l’acord històric a què s’ha arribat amb l’Ajuntament de Barcelona, que permetrà regularitzar la llicència d’obres. Aquest número també conté una entrevista al director d’Edificació i Tecnologia, Fernando Villa, en què es donen a conèixer quines són les eines més innovadores que es fan servir en la construcció del temple i com s’aconsegueix fusionar obra i tecnologia.  

Cal recordar que, des de l’any passat, Temple compta amb un nou format, que s’ha ampliat respecte a l’habitual, noves seccions i un contingut més visual i proper, a la vegada que manté els pilars temàtics habituals, que han anat consolidant-se des del primer número, publicat el 1866. 

La revista es pot consultar a les biblioteques de Catalunya, on s’envia trimestralment perquè el públic general hi tingui accés. També la reben els Amics de la Sagrada Família.