Editor de continguts

angle-left Publicat un nou número de la revista ‘Temple’

La revista de la Sagrada Família, Temple, ja té un nou número al carrer. Entre els continguts que inclou, destaca un especial sobre la celebració de la Setmana Santa al temple, en què es recorden els principals actes amb què es van viure aquestes dates a la Sagrada Família, com ara la il·luminació de la façana de la Passió, les celebracions litúrgiques o el taller familiar. Així mateix, la publicació inclou un article escrit per l’arquitecte director del temple, Jordi Faulí, en què es repassen els principals avenços registrats a l’obra durant els darrers mesos, entre els quals destaca el fet que les sis torres centrals superen ja els cent metres d’alçària. Aquest número de la revista de la Basílica repassa també com es va celebrar la diada de Sant Jordi al temple.

Cal recordar que, des de l’any passat, Temple compta amb un nou format, que s’ha ampliat respecte a l’habitual, noves seccions i un contingut més visual i proper, a la vegada que manté els pilars temàtics habituals, que han anat consolidant-se des del primer número, publicat el 1866.

La revista es pot consultar a les biblioteques de Catalunya, on s’envia perquè el públic general hi tingui accés. També la reben els Amics de la Sagrada Família.