Editor de continguts

angle-left Renovats els membres del Patronat de la Fundació

El Cardenal i Arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella i Omella, ha renovat els membres que formaven part del Patronat de la Fundació Junta Constructora del Temple Expiatori de la Sagrada Família, que, d’aquesta manera, continuaran en els seus càrrecs durant tres anys més. 

La llista d’integrants del Patronat la formen Esteve Camps i Sala com a president delegat, Maria Carulla de Tomàs com a vicepresidenta, Pere Alegrí i Guitart com a tresorer, Jaume Solé i Janer com a secretari, el bisbe auxiliar de Barcelona Sergi Gordo Rodríguez com a vocal, Joaquima Alemany i Roca com a vocal, Mar Galceran Peiró com a vocal, Guillem López Casasnovas com a vocal i Joan Trias de Bes Mingot com a vocal. El president nat del Patronat és el Cardenal i Arquebisbe de Barcelona. 

El Patronat és l’òrgan de govern de la Fundació i la seva funció és vetllar per la construcció, conservació i restauració del temple, així com promoure les activitats pastorals i evangelitzadores que es portin a terme a la Basílica.