Editor de continguts

angle-left Es presenten els detalls del Fons d’Acció Social en una Jornada informativa

Aquest dimarts 12 de desembre, el Sr. Xavier Martínez, Director General de la Basílica de la Sagrada Família ha explicat els objectius, les bases i l’abast de la primera convocatòria del Fons d’Acció Social, que s’obrirà el proper 18 de desembre. Funcionarà mitjançant el cofinançament de projectes socials promoguts per entitats del tercer sector i aquesta convocatòria estarà dotada amb 2,3 milions d’euros.

A l’acte, celebrat al Col·legi d’Economistes, hi han assistit persones procedents de diverses entitats del tercer sector i ha sigut una oportunitat per resoldre els seus dubtes. També s’ha pogut seguir en directe a través d’aquest enllaç, i se’n pot recuperar l’emissió.

El Fons d’Acció Social de la Sagrada Família neix amb la clara voluntat de servei a les persones i col·lectius més vulnerables de l’Arxidiòcesi de Barcelona. S’erigeix sobre tres pilars: el de comunitat, dirigit a les persones que la formen, sense fer-ne cap exclusió; el d’equitat, perquè tots tinguem les mateixes oportunitats, i el de solidaritat, que és el valor humà que ens empeny a actuar per construir una societat millor; una societat més humana, més justa i més solidària.

Per a més informació sobre el Fons d’Acció Social, convocatòria, registre i bases legals, es pot consultar la pàgina https://sagradafamilia.org/fons-accio-social.